de cupping opleiding blog
TRANSFORMATIONAL CUPPING

TRANSFORMATIONAL CUPPING

Transformational Cupping® is in 2018 ontwikkeld door een combinatie van specialisaties, zoals fysiotherapie, manuele therapie, orthomoleculaire wetenschap, voeding als medicijn, natuurgeneeskunde en Chinese geneeskunde. Hier komt het werken met energie en vaak ook een psychologisch aspect bij kijken. Dit maakt deze manier van behandelen zo uniek!

Onze blogs

De cupping opleiding

Wat meer informatie over de cupping opleiding.

Wat maakt deze cupping opleiding nou zo anders dan de andere cupping opleidingen? Waarom behalen ze met Transformational Cupping® zo snel deze bijzondere resultaten?

DE CUPPING CURSUS VOLGENS DE ‘KIM CUPPING’ METHODE, OFTEWEL: TRANSFORMATIONAL CUPPING

In deze opleiding leer je meer dan alleen cupping. Het is zelfs alomvattend op het gebied van een gezond lichaam creëren. Je leert hoe ziektes, afvalstoffen en kwaaltjes ontstaan en wat we er daadwerkelijk nou echt aan kunnen doen.

Deze cupping opleiding is gericht op een nieuwe leefstijl aan te bieden in onze maatschappij.

We worden steeds ongezonder, zwakker en zieker maar hoe stoppen we deze vicieuze cirkel?

Kim Cupping heeft lastige materie weten om te zetten naar begrijpbare en vattende taal. De cursus is logisch, herkenbaar, zelfs leuk en vooral life changing! Het is niet voor niets dat er zoveel fantastische reacties op internet te vinden zijn.
Levens die veranderen na de cupping opleiding van Kim Cupping. “Het gaat ineens vanzelf” wordt zo vaak genoemd.

Cliënten worden ‘s morgens weer wakker met positiviteit en ervaren meer energie in hun leven en meer helderheid in het hoofd. Prikkels en signalen komen beter door en ook de oude belemmerende ballast lijkt ineens (groten-)deels te zijn verdwenen.
Cliënten ervaren een soepeler en flexibeler en gezonder lichaam.
Geen pijntjes of een zwaar gevoel meer in het lijf.
Fit, gezond, flexibel, vrij en blij! Daar gaan we voor!

Kim haar missie is om ook tijdens de cupping opleiding de cursisten wakker te schudden en te laten inzien. Het kan ook anders! Waarom leven we bijvoorbeeld in een maatschappij waar niemand elkaar iets gunt? Waar liefde geven iets schaars is? En we vooral problemen niet vanuit liefde maar vanuit angst en argwaan beredeneerd worden? Terwijl we bijna allemaal in ons voelen dat dit niet de manier is.

Volgens Kim Cupping is het de kortste weg om te beginnen met voeding. Als we hiermee de verstoringen uit het lichaam halen, komt het lichaam meer in balans en kan het gaan herstellen.

Een gezond lichaam gaat ook samen met gezonde gedachtes. Hoe fijn is het als je uit een negatieve spiraal komt? Het leven en de mensen om je heen weer positief kan benaderen? En dat allemaal met natuurgeneeskunde in combinatie met Transformational Cupping.

Je leert tips en tools wat te doen bij hormoonklachten, huidklachten, darmklachten en nog zoveel meer! En dat alles in begrijpbare taal in een super leuke cursus

Waarmee onderscheid de Transformational Cupping opleiding zich?

De Cupping opleiding heeft niet alleen fysieke dagen, maar de deelname aan de training geeft een levenslange toegang voor alle vragen over ziekten, klachten, kwalen en ongemakken (want dit leer je niet in enkele dagen, zelfs niet in maanden of enkele jaren). De cursisten krijgen toegang tot een database waar alle ziekten, klachten, ongemakken en kwaaltjes in staan. Deze database bevat het forum waar 8 specialisten (van  oncoloog tot huidspecialist) dagelijks aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden. Dit is één van de redenen waarom fantastische resultaten behaald worden bij de cursisten en bij hun cliënten m.b.t. ziekten, kwalen en ongemakken. Waar de meeste opleidingen maar 1 richtlijn hebben met betrekking tot detoxen en voeding, gaat het er bij Transformational Cupping over dat er een handleiding komt om iedere cliënt persoonsgericht te kunnen helpen. Niet iedereen kan vegan zijn en ook niet iedereen kan vlees eten. Het is tijd voor een totaal nieuw inzicht en een totaal nieuwe aanpak. En de resultaten bewijzen nu al meerdere jaren; het werkt!

THERAPEUT WORDEN?

Wil jij ook Transformational Cupping therapeut worden en jezelf en anderen helpen aan een vrijer en gezonder lichaam? Dat kan! Je hebt geen vooropleiding nodig.


Word THERAPEUT

Heb je naar aanleiding van dit blog: de cupping opleiding nog vragen, stuur ons een mailtje en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

ZOEK JE EEN THERAPEUT?

Onze therapeuten staan op de therapeutenpagina op de website.

Iedere therapeut heeft zijn of haar eigen specialisaties dus leg vooral je wensen voor en kijk of hij of zij aan jouw vraag voldoet.

THERAPEUT WORDEN?

Wil jij ook Transformational Cupping therapeut worden? En jezelf en anderen helpen aan een vrijer en gezonder lichaam? Dat kan!

Leuk als je DIT blog deelt

Heb je naar aanleiding van dit blog nog vragen, 

stuur ons een mailtje en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.