ervaring transformational cupping blog 3
TRANSFORMATIONAL CUPPING

TRANSFORMATIONAL CUPPING

Transformational Cupping® is in 2018 ontwikkeld door een combinatie van specialisaties, zoals fysiotherapie, manuele therapie, orthomoleculaire wetenschap, voeding als medicijn, natuurgeneeskunde en Chinese geneeskunde. Hier komt het werken met energie en vaak ook een psychologisch aspect bij kijken. Dit maakt deze manier van behandelen zo uniek!

Onze blogs

Ervaring Transformational Cupping – Deel 3

Transformational cupping kan je leven veranderen. Echt waar. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Doe dat maar naar aanleiding van deze success stories. Niet alleen onze Transformational Cupping opleidingen, maar ook tijdens de behandelingen van onze therapeuten worden er fantastische resultaten geboekt. Vandaag delen wij er een aantal met jou.

Ervaring Transformational Cupping behandeling bij vetbulten

Als je een vetbult hebt ga je hier waarschijnlijk mee naar de huisarts. De huisarts adviseert dan bijna altijd dat je de vetbult operatief moet laten verwijderen.
Eigenlijk kan een vetbult weinig kwaad. Maar de meeste mensen vinden het vooral niet mooi.
Vetbulten zijn een plaatselijke ophoping met afvalstoffen die ingekapseld zijn. Voor ons is het, het teken dat je lichaam teveel afvalstoffen binnen heeft gekregen en dat de organen deze niet konden verwerken.
Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je dingen eet die helemaal niet bij jou passen. Wie weet denk je wel heel gezond en vegan eet, maar misschien is de grote hoeveelheid soja producten (vleesvervangers, tofu, tempeh etc.) helemaal niet goed voor jouw lichaam.

Wij hebben ontdekt dat een detox in combinatie met cupping de vetbulten laten verdwijnen.
>Door alleen te cuppen zijn, in eerst instantie, de vetbulten te hard om eroverheen te gaan. Door ook te gaan detoxen merken we dat de vetbulten zachter worden. Door de detox gaat jouw lichaam de vetbulten zelf opruimen. Zodra ze zachter zijn geworden kunnen we met cuppen de rest doen.

Ons grootste succes verhaal was een man met het gehele bovenlichaam vol vetbulten. We hebben er meer dan 30 geteld! Zelfs zijn hele armen zaten vol. Deze zijn alleen met detoxen allemaal weggegaan.
Ook is het voorgekomen dat met cuppen en de cup staande erop laten staan dat de afvalstoffen via de huid eruit zijn gekomen.

Barbara mijn complimenten voor je behandeling!

Ervaring Transformational Cupping behandeling bij Reumatoïde artritis.

In de volksmond noemen we reumatoïde artritis vaak reuma. Maar dat klopt niet helemaal. Reuma is een verzamelnaam voor een groot aantal gewrichtsaandoeningen. Reumatoïde artritis is daar een van.

Reumatoïde artritis, ook wel reuma of ontstekingsreuma genoemd, is vooral een ontsteking van het gewrichts-slijmvlies (synovium), waarbij één of meerdere gewrichten zwellen en pijnlijk worden. Deze ontsteking heeft meestal een auto-immuunreactie als oorzaak.

Met Transformational Cupping gaan we kijken naar de oorzaak. Samen met de cliënt gaan we puzzelen en ontdekken we wat er triggert! Dit is per persoon anders. Daarnaast gebruiken we een cupping behandeling die ervoor zorgt dat het bloed goed doorstroomt, de juiste voedingsstoffen beter door het lichaam worden vervoerd en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Allemaal zodat om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

Cliënten die dachten heel hun leven met pijn te moeten lopen, zijn door Transformational Cupping nu 100% pijnvrij!

Ervaring Transformational Cupping bij Libidoproblemen

Transformational Cupping is zoveel meer dan een normale cupping behandeling. Er wordt holistisch gekeken naar ziektebeelden, klachten en kwalen. Neem bijvoorbeeld: libidoproblemen.

Een verminderd libido ontstaan vaak uit een verzwakking in het lichaam. Misschien mis je wel een stukje levensenergie en vitaliteit. Ook kan deze verzwakking voortkomen uit negatieve gedachten of een slecht zelfbeeld. Bij al deze gevallen kan Transformational Cupping de oplossing bieden.

Door het los cuppen van alle lagen met afvalstoffen zal je lichaam beter gaan functioneren. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd, je lichaam begint zichzelf te ontgiften, verstoringen verdwijnen, het lichaam verjongt en je begint je vitaler, fitter en gezonder te voelen.

Je nieren zijn daarbij de schatkamer van je levensenergie. Hoog tijd om deze ook wat extra aandacht te geven. De behandeling van je nieren helpt o.a. ook bij:
vroegtijdige veroudering, dunner wordend haar, angsten, doelloos zijn, onvruchtbaarheid, incontinentie, zwakke knieën en een verzwakte immuniteit.

De nieren kunnen naast de cupping behandeling ook ondersteund worden met bepaalde voedingsmiddelen.

ZOEK JE EEN THERAPEUT?

Onze therapeuten staan op de therapeutenpagina op de website.

Iedere therapeut heeft zijn of haar eigen specialisaties dus leg vooral je wensen voor en kijk of hij of zij aan jouw vraag voldoet.

THERAPEUT WORDEN?

Wil jij ook Transformational Cupping therapeut worden? En jezelf en anderen helpen aan een vrijer en gezonder lichaam? Dat kan!

Leuk als je DIT blog deelt

Heb je naar aanleiding van dit blog nog vragen, 

stuur ons een mailtje en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.