WIJ ZIJN TROTS OP DE REVIEWS VAN OUD CURSISTEN. LEES WAAROM Transformational Cupping DE NUMMER 1 CUPPING OPLEIDING WERELDWIJD IS!
Transformational Cupping officiële opleiding

Masha Trommel: In de Transformational Cupping opleiding geef je zoveel wijsheid over voeding en verslavingen. Wat een ontdekking over werkelijke gezondheid, niet alleen voor je fysieke lijf, maar ook your mental & spiritual body. Ik moet eerlijke zeggen het voelt alsof ik voor het eerst in mijn leven “lekker in mijn vel” zit. Dat ik nu pas het lichaam heb wat van mij is, wat bij me past. Bizar he!? Het is echt te danken aan jouw cupping training… Het heeft mijn leven echt veranderd.. en daar ben ik je enorm dankbaar voor!

Jessica Keen: – 15 KG afvallen ! Op naar de volgende 15 KG ! En voor de mensen die willen weten hoe ik het heb gedaan. Ik neem elke dag een groene smoothie, eet veel groenten en drink geen frisdranken meer. Bedankt voor al je hulp lieve Kim Cupping, ik laat je voorlopig nog niet met rust! You are amazing!

Monique Mentjox: Lieve Kim, ik wilde je even laten weten dat ik mijn kind weer terug heb. Hij drinkt 2 juices per dag en eet geen chocolade meer sinds Ibiza. Hij staat weer open, geniet en is terug bij zijn sociale zelf. Dat is fijn voor mij maar vooral voor hemzelf. Dankbaar.

De Cupsalon: Ik ben echt heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik ga zeker verder met het verspreiden van de filosofie over gezonder worden. Het is bizar hoe ik me nu al voel na 3 dagen. Ik heb gisteren meteen een grote tas groenten en fruit gehaald en vanmorgen meteen gaan juicen. Zo benieuwd wat het me allemaal nog meer gaat brengen! Keep you informed! Heel erg bedankt voor alles Kim – Transformational Cupping.

Sheila Bergeijk: Geleerd van de beste op dit vakgebied Kim Cupping . Zij heeft deze methode TRANSFORMATIONAL CUPPING uitgevonden en aan mij en vele anderen overgebracht. Deze methode onderscheidt zich duidelijk van de “normale” cupping omdat dit een veel uitwerking heeft op het lichaam en de techniek ook anders is. Ik ben haar heel dankbaar voor wat ze mij heeft geleerd… dankbaar dat ik het mag overbrengen om mensen te helpen en onderscheidend te mogen werken!!!!

Sandy Cornelis: Je hebt mijn kijk op voeding verandert bij de transformational cupping cursus in België. En wat is het fijn om te weten dat verklevingen toch nog weggecupt kunnen worden! Er gaat een hele nieuwe wereld voor me open.

Maria Pateros: Kim! Zo apart! Wat je poste op instagram. Ik heb het ook, ik ben sinds de cursus vorige week al bijna 5 kilo kwijt en het gaat vanzelf!

Vanja Buitendijk: Bedankt Kim dat je de cupping opleiding Transformational Cupping en alles wat daarbij komt kijken over een gezonder leven met ons wilt delen. Ik heb nog nooit in mijn leven een dieet vol kunnen houden. Ik weet niet wat er met me aan de hand is, maar ik ben al ruim een week gezond bezig met groenten en fruit en ben een ander mens. Ik heb energie, ben vrolijk…. Ik zweet ‘s nachts niet meer, ik sta vroeg op, mijn vriend en zoon zijn blij. Ik heb geen behoefte meer aan alcohol en vette ongezonde dingen. Ik kan het zelf nog steeds niet geloven.

Josje Gullian: Wow en nog een Wow ik ben gisteren om half 9 naar bed gegaan. Was helemaal op. Mijn buik, niet normaal, die voelt zo fijn aan. Eigenlijk alles hoor. Dankje Kim voor de mooie leerzame en inspirerende dagen. Ik heb heel veel geleerd. Heb ook al 3 dagen geen trek meer in koffie na het eten. Zo bijzonder dit..

Michelle Vancraybex: Ik heb zo genoten van de positieve vibe, voel me los van het cuppen al een heel ander mens geworden. Zo’n fijn gevoel!! Bedankt allemaal voor de leuke 3 dagen! – Ik ben nu 2 weken heeeeel goed bezig na de cupping cursus (al zeg ik het zelf) 0 zuivel en 0 gluten. Gisteren bij vrienden geweest lekker pastake met kaas, sla met ei, 3 wijntjes,… heel gezellig allemaal en vandaag voel ik me echt B R A K. Ben zoooooo misselijk, krijg amper iets binnen want komt er zo weer uit, geen energie, ik zie eruit alsof het leven uit me gekropen is. Ben zo blij dat ik eindelijk weet hoe ik mezelf kan helpen en dat ik weet waar al die pijnen en moodswings etc van komen. Vandaag helemaal flink geweest en ervoor gegaan.

Jessica en Branco Keen: KIM!!!!! WE ZIJN ZWANGER!!!! Na jarenlang dokters, ziekenhuizen en de moed te hebben opgegeven, zijn we zwanger!!! Kim jij bent de eerste die het hoort want dankzij jou is dit gebeurt. Onze lichamen moesten zuiver worden voor de bevruchting. Dankjewel voor al je begeleiding en steun!

Sabrina Plessius: Ongelooflijk en dankbaar wat deze cursus voor mij teweeg heeft gebracht. Zoveel laagjes lichter en zoveel ruimer, in alle opzichten! Voelt alsof ik een 2.0 versie van mezelf aan het worden ben. Super om te ervaren en zo in een goede flow te zitten.

Claudia van Loon: Ik merk na de Transformational Cupping, 1 week geen rotzooi meer eten al zoveel verschil! Ik val af en heb meer energie. Dank nogmaals je bent een topper Kim Cupping en je geeft fijn les.

Anne Wierckx: Hier ook nog steeds….. bijna 9 kilo kwijt sinds de eerste 2 weken detoxen. Zo fijn!

Tess de Wolf: Yesterday I had another amazing session with the queen of cupping @kimcupping @ transformational cupping , when you’re in Ibiza, she’s a must visit!

Global Leadership Movement: Same feeling here! Ik deelde al met Kim Cupping dat ik het echt als een transformatie ervaar. Ik eet vanuit waar mijn lichaam behoefte aan heeft en vlieg door de dag met alleen sapjes. Lijkt wel of ik nu pas fysiek ook echt ervaar hoe het is om in de flow te zijn. Super veel energie en mega veel creatie energie. Ik kom erachter dat het eten me ook verdoofde, en de alcohol ook. (of misschien deed ik het onbewust om me te verdoven na een zware werkdag om te kunnen ontspannen, vicieuze cirkel waarschijnlijk). Sinds ons weekend overdag sappen en s avonds een lichte maaltijd met groenten. (in het begin dacht ik oh help wat mag nu nog wel, nu denk ik wow wat is er veel dat moeder natuur ons biedt!). Zelfs naar een Pure Markt Festivalletje waar iedereen aan de bubbels zit, maar zelf geen behoefte meer aan alcohol. Het kostte me ook geen moeite omdat ik me zo goed voel. Dankbaar Kim Cupping voor deze transformational lifestyle insights tijdens de transformational cupping opleiding in Nederland.

Ilona van den Broek: Wauw, wat een ervaring rijker! 3 enorme intense dagen gehad, zoveel geleerd over ons lichaam… en zoveel gecupt! Bedankt @ transformational cupping voor deze mooie en bijzondere ervaring.

Jessica dos Santos: Ik ben nog steeds zo blij dat ik de cursus heb gedaan. Zit nog steeds vol energie en ben 10 kilo af gevallen. You changed my life!

Karlijn Creemers: Ik realiseerde me vanmorgen eigenlijk dat ik ‘s nachts niet meer wakker wordt van tintelende vingers en last van tennisarmen sinds de training. ZO FIJN!!!!

Mirella de Geus: Een heerlijke maaltijd van Alexandra van De Groene Chef mee naar het hotel. Het eten in het hotel hoef ik niet meer – ik weet nu teveel! Die troep komt mijn lichaam niet meer in! – 

Vandaag was het tijd om mijn buik en ondertussen de borst te cuppen tijdens de opleiding. WOW. Hallo oud diep gewortelde jeugd trauma wat ik op buik en heupen droeg. Kim van Transformational Cupping haalde de boel los en intens verdriet kwam er direct uit. WAUW, zo fijn het te ervaren maar helemaal dat het los kwam! Dit is wat cuppen voor je kan betekenen, het laat je lichaam weer stromen en ruimte blokkades en verklevingen op in de huid maar ook rondom de organen. Deed het zeer? Onwijs! maar nu is de baan open en mag het vrijkomen om vrij te zijn.

Branco Keen: De behandeling van Kim Cupping heeft meer rust en ontspanning gegeven. Ik kan nu bepaalde dingen accepteren en loslaten en vooruit kijken naar een mooie toekomst. Als we jou niet hadden gevonden waren we nooit zover gekomen als waar we nu staan. Dus nogmaals vanuit heel mijn hart wat geweldig dat je er bent en dit gedaan hebt voor ons en dat je iedereen helpt. Het gaat erg goed tot nu toe 3 kg kwijt geraakt en nog steeds gestopt met roken en Jessica is zelfs al 5kg of meer kwijt en haar huid en lichaam ziet er zoveel beter uit. ik zie zoveel verschil! Nogmaals wauw wat fantastisch en heel erg bedankt voor alles, wat ben ik blij dat je er bent. Ik wilde het even bij je kwijt want ik zat echt met zoveel dingen en ik ben op elk vlak nu ontdaan van al die stress en zorgen. 

Linda Zwerver – van Dien: Dank, dank, dank Kim voor wie je bent, de eerste 15 minuten wist ik het al; ik zit hier goed; ik hou van je/jullie missie en dat voelde ik al toen ik de vraag stelde tijdens de intake: “cellulite bij de jeugd, waarom zo veel?” je antwoord zei mij al genoeg! Keuzes in de supermarkt zijn toooo hudge; kids kunnen zichzelf niet meer vermaken, mogen zich niet vervelen, verdoven zich te veel met middelen; dit moet stoppen! Ze moeten terug in het lijf! Geen prik erin, voeding erin en dan wordt alles weer gewoon #letloverule

Raisa Oosterhof: Je hebt zoveel losgemaakt bij mij met deze geweldige opleiding. Dank je wel Kim voor je inzet, enthousiasme en het delen van jouw kennis. Hier gaat vol plezier het roer om, met als doel gezond leven en het doorgeven aan mijn kinderen. -4 kilo sinds een paar dagen! 

Anomiem: Niet om in detail te treden maar ik heb nog in zo lange tijd niet meer zo goed naar de grote wc (poepen zoals jullie zeggen) kunnen gaan als nu. Omg

Sofie Lambaerts: Ik was na de behandeling opgezwollen op heup en buik maar alles lijkt er gewoon uit getrokken, 1,6 kg ineens er af en een pak opgehoopte afvalstoffen minder.

Jeanette Rutten: Na gisteren ook ineens 1,5 kg kwijt!

Saskia Griffiths: I feel a lot less pain in my right hip than many many many years and it’s not just gone for a little it seems to have shifted long term. What an incredible treatment.

Lizzy Lucas: Oh Kim mijn nek voelt zooooooooo lekker na de cupping behandeling niet normaal.

Leen Druppel: Ik voel dat er iets is veranderd in mij. Er is iets gaande wat goed voelt. Ik voel zoveel power en tegelijkertijd rust. 

Nancy Elzinga – Schaart: Dank je dat je met ons dit wil delen. Dit is letterlijk mensen beter in hun vel laten zitten. Ik heb mijn moeder direct behandeld na de training. Ze heeft na de behandeling geen prikkeldraad gevoel meer in haar been. Ze heeft kunstknieën en sindsdien een pijnlijke huid. Rondom de knie veel verklevingen, koude voeten en weinig doorbloeding. Een gevoel van dat het geen geheel is. Nu werd haar been en voet weer mooi warm en verklevingen zijn nagenoeg weg. Zo mooi dit!

Bianca Fransman: Wauwie certificaat in de pocket!! Dank je wel lieve Kim, nogmaals! Ik voelde de hele dag al dat ik ergens tegenaan zat qua emotie. Bij thuiskomst net mijn cup gepakt en gelijk nog even borst en hals gebied gecupt. Huilen / niet mogen huilen / emotie onderdrukken is altijd een ding bij mij sinds een klein meisje al. Maar nu,…… 

Nnnnnou hij is los hoor!! haha. Weg met die shit! Echt dankbaar dat dit op mijn pas is gekomen. Nu lekker, heeeeeel lang slapen.

Kate van Kinderen: Ikzelf ontdek tot mijn eigen verbazing dat ik gezond koken eigenlijk best wel leuk vindt! Ik heb zelfs een goede blender gekocht en we maken nu regelmatig gezonde smoothies. Alleen gisteren een heel klein pannenkoekje gesnoept en meteen betaal ik de prijs van een nacht niet slapen en me vandaag een vaatdoek voelen en slecht zien. Hormonen van de leg, etc. Maar dat betekent dat ik me over het algemeen veel beter voel door gezond te eten, want voorheen voelde ik me altijd een vaatdoek! Dus het werkt wel en dat motiveert me dan weer.

Wendy de Vries-Bouw: Ik heb weer eens energie voor 10! Ga nu toch maar liggen …. Ik herken dit echt niet. Normaal moet ik elke middag rust nemen door mijn ziekte en fybromyalgie en nu gewoon helemaal niet. Zodra ik thuis kom wil ik vanalles lezen, opzoeken, totaal geen hongergevoel en zelfs in bad relax ik niet haha. 

Ilona Krijnen: Ik voel dankzij de behandelingen mijn lijf weer doorstromen, het helingsproces is aangezet. De klacht in mijn nek van het vallen is zo goed als verdwenen. Direct tijdens het cuppen voelde ik al verlichting. Wat ben ik hier dankbaar voor.

Astrid de Leeuw: sinds de cupping cursus iets langer dan een weekje terug 4 kilo lichter!

Tiffany Kruik: Nu alweer een paar dagen na de cursus en ik voel mij zo energiek! Ik zie ineens zoveel meer. Ik ben helder, ik praat, mijn hart komt los, ik ben liefde. Zo fijn! En mijn gezicht straalt nog steeds 🙂 ennnnnnn… Ik ben al 3 kilo afgevallen!!!!!!!!

Geen cravings meer!

Patricia Wuyts: Ik ben helemaal overtuigd van de kracht van cupping en voedsel als medicijn. Heel dankbaar dat deze opleiding op mijn pad is gekomen.

Jessica Keen: Zo fijn al die positiviteit ik zou willen dat ik dit jaren geleden had gedaan. Ik voel me beter en gelukkiger dan ooit.

Lieve Schraepen: Ik ben echt heel dankbaar dat ik hier deel van heb mogen uitmaken. Het heeft mij zoveel meer gebracht dan dat ik ook voor mogelijk had kunnen houden. Ik ben deze cursus komen volgen vanuit professionele overweging. Om te gebruiken om patiënten te helpen en dat ga ik ook zeker doen. Maar wat heb ik persoonlijk veel gehad aan dit weekend. Jullie kunnen nooit beseffen wat een boost dit gegeven heeft aan mijn eigen persoonlijke traject.

Mandy Sedoc: Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar en “heel” ik mij nu voel! Zoveel wijzer maar ook een zet gekregen in de juiste richting en voor vol worden aangezien. Dankjewel voor het vertrouwen in mijn kunnen, dat voelt echt ontzettend goed ik heb het gevoel of ik de loterij heb gewonnen.

Yvette Voros: Mooiste cursus die ik ooit gevolgd heb (en dat waren er veel!) echt life changing!

Sabine de Snayer: Heel bijzonder dit maar het is echt HEEL LANG geleden dat ik zo helder wakker ben geworden. Wat is dit fijn zeg.

Miriam Derix: Thanks lieve Kim Cupping. Ondanks de ontzettende pijn, voelt het nu zo verlichtend na de cupping behandeling. Het stroomt… Ik voel me meteen vrolijker, rustiger in mijn hoofd, gewoon wauwie. Thanks Thanks Thanks. Zo blij dat ik jou heb leren kennen.

Sculpting Clinic Amsterdam: Lieve Kim, wat een ongelooflijke cursus. Het was overweldigend, ik heb zoveel informatie om te verwerken. De eerste stap naar een gezonde lifestyle is gezet. Kan niet wachten om verder te gaan met Transformational Cupping.

Ingrid Erkelens: Echt menig opleiding gevolgd en deze was zo compleet en alles klopte. Jij maakt absoluut een verschil in deze wereld.

Mana Begeleiding: Wat een fantastische dagen. Alle inzichten en waarden die we gekregen hebben met de cupping cursus, GOUD, gezond jaloers op jouw kennis. Ik voel aan alles dat dit de wereld beter maakt!

Jacqueline Kater: Dank je wel voor deze mooie opleiding over gezondheid en cupping. Wat bijzonder…. Ik kan er nog steeds niet bij!!! Dankbaar dat ik Transformational Cupping op mijn pad heb gekregen…. Ik heb mij nog NOOIT zo goed gevoeld als de afgelopen 3 dagen.

Lucy and Danny: Brilliant Kim Cupping! I can not believe the difference in Dannys love handles after the treatment in Ibiza. It’s broken down the hardness of him. 

Salon Bella Bellezza: Vandaag weer zoveel geleerd! Heb net met mijn moeder en kinderen de Chinese geneeskunde doorgenomen. En het klopt gewoon! Niet normaal! Ben zo dankbaar dat ik bij jou deze cursus mag volgen. En we hebben zo’n gezellig team! Jammer dat morgen alweer de laatste dag is!

Marlon de Vrij van Leeuwen: Dankjewel Kim Cupping voor al deze tips! Ik heb zo lekker en diep geslapen. Mijn benen voelen natuurlijk lekker beurs, maar ik zie nu al dat mijn huid veel gladder is door de cupping. Dus net al lekker een glaasje citroensap op en zo de bleekselderij juicen. Ik voel me een soort van opgelucht en schoner. Voelt in ieder geval heel goed. Jij onwijs bedankt en leuk je weer te ontmoeten. 

Monique van de Put: Bedankt voor weer een super fijne dag Kim Cupping. Jouw enthousiasme! Zo dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd en jouw cursus(sen) ben gaan volgen, het gevoel was zo sterk

Nathelie Holzken: Wat onwijs veel geleerd deze 3 dagen met de cupping cursus. Wat een wereld van verschil vanaf de dag dat ik kwam vol vet, suiker en al die andere troep. Voelt nu al zoveel beter in mijn lichaam. 

Sabrina van den Goorbergh: Weten jullie trouwens nog toen Kim zei dat even glutenvrij zijn heel veel verschil kon maken…. Nou even tussendoor, sinds ons weekend eet ik glutenvrij…. ik ben 4 kilo afgevallen en mijn vriendinnen vroegen van het weekend: wat ben je allemaal aan het doen, je ziet er goed uit..

Ilse van Zoelen: Net een heel gesprek gehad met mijn dochter, die gelooft ook al in de kracht van wat voedsel kan doen. Leuk gespard met haar over de voor en nadelen van voedsel. Zo zie je maar dat je grote invloed hebt en heel wat op gang brengt.

Brows Beauty Body Hoek van Holland: Afgelopen weekend de cupping cursus bij Transformational Cupping gedaan bij Kim Cupping. Heel veel geleerd over het lichaam en voeding en alles valt nu eindelijk op z’n plek! 

Tessa Heijnenkamp: Ik wil je nog heel erg bedanken voor je mooie vibe, je informatie en kunde. Heb genoten van de cursus en voel me herboren. Ik kom van ver: Ziekte van Lyme en voel me na jouw 3 dagen echt super goed. 

Ashley Peters: Sinds de cupping cursus heb ik mijzelf weer beter leren kennen en ben ik een stuk dichterbij mijzelf gekomen. Super dankbaar!

Flow Healing: Ik kan je niet zeggen hoe bijzonder deze dagen voor mij waren!! Dit was echt life changing! Terwijl ik dit typ voel ik de emotie opkomen en mijn tranen branden. Ik ben je zoooooo dankbaar dat je deze magische tools doorgeeft. 

Tina Verdonschot: Ik voel dat me emoties komen na de behandeling van net… Yeah…. Kim Werkelijk waar dit is gewoon magisch, zo blij dat Transformational Cupping en jij op mijn pad zijn gekomen.

Yolanda Veenendaal: Het ging niet zonder slag of stoot. Overgave is niet mijn beste kant en gaandeweg leer ik dat mij dit juist heelt en beter maakt. Bijzonder om te ervaren dat mijn energie letterlijk ging stromen en ik in mijn zuiverste zuiverheid kwam. Dank Kim Cupping oprecht dat je mij hebt geleerd mijn vlam weer te laten branden. Ik ben opweg naar iets moois en heb weer vertrouwen in onze toekomst. Tot snel

Susanne Jongerius: Je hebt me laten inzien hoe sterk het zelfherstellend vermogen van het lichaam is en dat iedereen kan helen. Zelfs ik, terwijl ik dacht dat ik de rest van mijn leven aan de insuline zou zitten. Ik ga er van uit dat ik dit nu niet meer nodig heb. 

Sam Grief: Hallo, ik wil je echt vanuit mijn hart nog even zo ontzettend bedanken voor al die duidelijkheid die je mij en Laura hebt gegeven. In de afgelopen twee weken zijn Laura en ik ons zo ontzettend goed gaan ontwikkelen in positieve zin. Ikzelf ben ook zoveel rustiger geworden in mijn hoofd, ik was zo ontzettend chaotisch en de behandelingen, je tips over voeding en de gesprekken heeft me zoveel meer rust en ontspanning gegeven. Hoe kan ik je ooit bedanken?

Beyza Nur San: Hiiiii Kimmm!!! Ik wil je heeeel erg bedanken voor de afgelopen dagen met de cupping training. Er is echt een wereld voor mij open gegaan met wat je wel en niet bewust hoort te doen voor je lichaam en mind echt zoveel kennis heb je met ons gedeeld. Ik voel me echt positiever en lekker in mijn vel. Jou energie en positiviteit heeft mij echt een knopje om laten draaien.. echt zo mooi om te zien. Ik ben je echt heel dankbaar!! 

Monique van de Put: Hoi Kim, ben net weer thuis… Wat een emotie kwam daar vrij zeg, gaat nu wel weer oké. Wat vond ik het fijn, wat een energie heb jij bij je. Ik voelde mij zo gehoord daar. Ik probeer vooral vanuit mijn gevoel te leven en daar voel ik me nog wel eens eenzaam in. Ik heb onderweg nog een poos de tranen laten lopen en dat voelt echt opgelucht. Bedankt voor jouw oprechte aandacht lieve Kim.

Danielle Hendriks: Vandaag dag 2 van de training, zo leuk om zoveel bij te leren qua cupping maar ook qua voeding leer ik zoveel bij nu. Ik ben super dankbaar voor deze kans!

Danielle Jansen van Zelst: Deze dagen waren voor mij al een transformatie en het is pas het begin!

Peggy van der Aa: Hi Kim! Ik ben na de training al met een super gave case bezig. Iemand met restless legs die haarfijn haar symptomen kan benoemen incl. tijdstippen van de dag. We hebben we nu de oorzaak gevonden en daarmee ook de PMS klachten die eraan verbonden zijn. Zo gaaf!!!!

Femm Eschweiler: Lieve Kim Cupping, ik wil nog een keer deze speciale cupping behandeling! Ondanks het heftige reactie een fantastisch resultaat. Zowel lichamelijk als geest.

Nienke Kleve: Hi Kim, ik heb de afgelopen dagen echt lopen stuiteren, vol energie. Al 2 ochtenden om 6 uur klaar wakker en in stand “AAN”. bedrijfsnamen, hoe, waar etc. Heb nu 4 maanden overspannen thuis gezeten en voel eindelijk weer die levensenergie, toekomstgericht. Zo enorm fijn. Heeft me goed gedaan, de energie stroomt! Bedankt voor het aanwakkeren van dit vuurtje. Het wordt een prachtige reis.

Masha Dekker: Zoveel geleerd en zulke mooie mensen ontmoet. Er ontstaan weer mooie nieuwe samenwerkingen, hoe mooi!? Super veel zin in om deze techniek toe te gaan passen in mijn hypnose praktijk.

Jennifer Jansen: Ik heb ontzettend genoten van je cursus en ben zo blij dat ik weer een stukje van mezelf gevonden heb. Je bent een prachtig mens en je verspreidt zoveel positiviteit en liefde. Ga vooral zo door.

Sabine de Snayer: Hoe bijzonder zijn deze dagen? Ik was gisteren energiek na de training. Zakte helemaal in toen ik in het hotel was, om 6 uur met een aantal gegeten en leefde weer helemaal op. Weer terug op de kamer ging ik schrijven wat het met mij had gedaan en er kwam wat los. Naast verdriet ook energie en het leek wel of ik niet kon stoppen. Rond 12 uur toch tegen mezelf gezegd en nu is het genoeg, kwam moeilijk ik slaap en tot nu toe geslapen. Nu wakker geworden om naar de wc te gaan en heb nu buikkrampen en het gevoel of er een baksteen op mijn rug zit. Wat een belevenis zeg, man.

Leylane Alen: Bedankt Kim voor deze magische 3 dagen wauw wat heb ik (wij) veel geleerd van jou! Het was echt geweldig dit te mogen/kunnen volgen en zo blij dat ik hierin mijn hart heb gevolgd.

Lisette Leanne Sloot: Ik heb zo enorm genoten. De wijze hoe je deze dagen hebt ingericht is super. En ook hoe je op gepaste wijze met de verschillen in de groep om gaat, top gedaan.

Haya Bounane-Hatuluwaja: Ik was gisteren helemaal op en ben gelijk gaan rusten. Maar wel enorm voldaan en mijn hersenen maken nog steeds overuren. Ik was zelfs een beetje emo toe ik terug reed. Wat een fijne 3 dagen, ik vind het gewoon jammer dat het voorbij is. Jouw kennis heeft me echt aan het denken gezet, dank voor alles! Ik ga dit zeker voortzetten, mensen blij maken en laten zien wat een mooie verandering we kunnen maken met cupping.

Naomi Kloet: Echt zo bijzonder dit. Ik had dit nooit zo zonder jou kunnen voelen. Ik besef nog maar half het gevoel van blijheid wat ik had, dat het echt van mij is. Nu stap voor stap integreren en echt voelen! Ik ben je enorm dankbaar, echt niet te beseffen dit, ik word er ook echt zo blij van!! Dankjewel lieve Kim.

Equi Pura Sint Niklaas Belgie: Heel fijn vandaag om te ervaren dat ik toch nog wat meer aan mezelf moet gunnen en dat ik ook gewoon mezelf mag zijn. Liefde geven gaat goed, dus mag nu ook wat meer aan mezelf. Dankjewel daarvoor! Stiekem jaloers op jouw speurneus, enthousiasme en energie. Weer extra motivatie voor mezelf.

Lenja Zwaan: Dankje Kim Cupping voor alles! Je bent magisch! Echt een fantastisch weekend niet normaal. Nog nooit naar huis gegaan na een cursus met zoveel energie en inspiratie. En ook de groep bedankt! Het was echt genieten met jullie!

Cindy Rasscvdb: Nogmaals wil ik je bedanken voor de fantastische ervaring, de energie die je mij hebt gegeven en de kracht om mezelf terug te ontdekken. Ik voel mij als herboren sinds de cupping opleiding. Een heerlijk gevoel dat ik niet meer kwijt wil! Een unieke ervaring die ik graag in België wil doorgeven na de lockdown.

Skin Cosmetics België: Hallo Kim Cupping, we zijn nu twee weken verder na mijn opleiding in Cupping en wat een verschil. Je hebt me terug energie gegeven. Ik kan de wereld aan ! Ik ben natuurlijk tegen onze klanten begonnen te vertellen over mijn ervaring en velen zijn vragende partij. Ik eet ondertussen geen gluten meer en geen dierlijke melk ondertussen al 1 kg minder. Bedankt om jouw kennis op deze manier te delen.

Linata Hilberink: Lieve mooie bijzondere Kim, wat een bron van inspiratie ben jij, met je kalmte en je wijsheid en hoe je ons stapje voor stapje meeneemt in je verhaal. You are a true chick on a mission and a huge bundle of joy. Thank you 4 being you. Dankbaar voor jou als leraar langs mijn levenspad. In liefde en licht <3

Sarah Robberts: So much changed in our family after we all went for Transformational Cupping in Ibiza Spain. I lost so much weight, felt so much more confident. After the treatments our holiday changed in so many different ways.

HappinessCoach Breda: Heel veel voldoening heeft de cupping opleiding mij gegeven. Zoveel inspiratie, mijn hoofd draait overuren haha maar in de positieve zin. Iedereen was zo lief en een hele fijne sfeer en vibe was er onderling. Vooral heel vertrouwd. Iedereen heel erg bedankt. 

Iza Yoga Healinghabitsibiza: Hi Kim, I just wanted to express my gratitude for your tremendous healing. Maybe I didn’t communicate that across too well. And I am so thankful to you and feel really incredible especially after yesterday! Definitely a lot had shifted and I even looked at myself in the mirror and felt a connection and saw myself in a new way. This is indeed a transformational process. Thank you Kim

Manuela van Etten: Wat een enorm inspirerende cursus dag. Wat weet jij mij te boeien, te pakken en vast te houden. Ik ben zo enthousiast! Ik kan niet wachten om zelf aan de slag te gaan. – Na het sapvasten ben ik van mijn suikerverslaving af! Ik “voel” qua voeding weer wat ik wil!

Jennifer Lesley van der Velden: Dankjewel voor weer een mooie cursusdag waarin ik veel mooie nieuwe inzichten heb opgedaan. Wat was het cuppen magisch om te geven!!

Lilian Claassen: Lieve allemaal, ik heb zo genoten van jullie, en ons. Bijzonder toch om elkaar te cuppen, zo’n pijn te hebben en zo te lachen en te leren. Dank voor het delen van veilige omgeving. Dankje Kim.

Carlijn van de Laar: Lieve Kim Cupping, ontzettend bedankt voor alles. De cupping cursus heeft me ontzettend geïnspireerd om door te gaan op gezonde leefstijl en voeding. En cupping hoort daar natuurlijk bij. Het sluit zo aan op wat ik doe. Ik vond het zo krachtig en mooi hoe je alles neerzette en hebt verteld. In de auto realiseerde ik me pas dat je al deze kennis verzameld hebt, hebt verbonden en nu deelt. Ik ben zo AAN op het verspreiden hiervan. Met name het gedeelte over het gezonder worden en voeding is iets magisch wat volledig resoneert. Ondersteunt door het cuppen!  

Talia Skin Clinic: Lieve Kim Cupping, Allemaal dankzij jou! Toen ik je voor het eerst een berichtje stuurde of ik de cupping opleiding bij jou mocht volgen voelde ik jou goede energie al daarom was ik zo ongeduldig. De cupping cursus was het dubbel en dwars waard met alle lieve mensen die er waren. Heel blij en vereerd dat ik jullie heb mogen ontmoeten.

Nicki Nhouh-Hijnen: De cupping cursus was een super mooie, geweldige ervaring. Zo blij dat er iemand zoals Kim Cupping bestaat die iedereen langzaam bewuster maakt en gezonder laat leven.

Laura de la Rie: JEETJE KIMMMM, ik hou het juicen, geen gluten, zuivel etc. nog steeds vol.. En ik voel me zó, goed! Ik heb zóveel meer energie. Ik heb gewoon 36uur gewerkt in een 4dgn. Dat kon ik eerder echt niet. en dan op de fiets naar mijn werk. Wauww!!! Ik ben je echt dankbaar.. Hoe jij vanuit jouw donkere periode en zelfonderzoek het licht verspreid in de wereld door je kennis te delen. U are fukking amazing. 

Transformational Cupping is zo een bijzondere gave en helende methode om o.a. verklevingen, oud zeer, trauma, vet en spierknopen weg te krijgen.

Anoniem: Ik heb zoveel geleerd over mezelf dankzij de cupping cursus. Nu vallen alle vragen op z’n plek. Ik kan ineens enorm genieten. Ik heb rust. Ik ben er nog niet maar er zit al een hele vooruitgang in, eindelijk! Ik ben vooral blij dat mij boosheid stukken minder is, ik ben blij dat het met mezelf stukken beter gaat. Alles valt op z’n plek.

Jen’s Cupping Company: Zomaar even een berichtje om je te bedanken. Bedankt dat je me al deze mooie dingen hebt geleerd. Bedankt dat je me nog steeds inspireert en stimuleert om nog meer uit mezelf te halen, omdat JIJ overtuigd bent dat IK het kan. Ik ben je zo eeuwig dankbaar voor.

Willian van de Luijtgaarden: Dank je wel Kim Cupping je hebt echt mijn ogen geopend en mijn leven radicaal laten omdenken. Zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Maar toeval bestaat niet. Nogmaals 100% mijn dank en je gaat trots zijn op mij als cursist, alles is mindset en dat begint bij jezelf. Just open your eyes. Op naar een gezonder leven. 

Nathalie van Sonderen: Wat heb ik een voldaan en gelukkig gevoel na de trainingsdagen van Kim Cupping. Wat een kennis heb jij, Wauw! Ik voel mij een rijk mens door alles wat ik heb mogen leren. Heel veel liefde voor jou!

Ireentje Alleblas: Lieve Kim, wat een 3 heerlijke en leerzame dagen samen met jou en een geweldige groep lieve mensen. Ik wilde jou nogmaals bedanken, want door jou weet ik nu welke weg ik moet gaan. In je leven ontmoet je mensen niet zomaar, het is bedoeld met een reden dat ze op je pad komen. Het was magisch.

Diane Raeven: Dankjewel lieve Kim voor weer een puzzelstuk erbij!! Nu zelf aan de slag en verder gaan doorgeven waar ik zelf voor sta. Zo blij dat ik jou tegenkwam op instagram. Liefs Diane

Rea Lenders: Lieve lieve Kim. Wauw…. wat speciaal en zo ontzettend dankbaar om jou te ontmoeten en jouw magie van het cuppen te mogen leren! Ik wens je heel veel liefde, geluk en nog meer magie in het verdere verspreiden van jouw levenswerk! Wat ben jij een compleet mens en bijzonder. Tot heel gauw weer. Liefs, knuffels en liefde Rea

Lotte Spanje: Oh God, I love food and I love to cook. But like me also the food I eat and make went through a transformation after the cupping course. Last summer Kim Cupping – Transformational Cupping “feed me” with her knowledge about food. I have to be honest because it took me some time to get it. But nowadays I love it even more to eat and cook with healthy, local, fairtrade products. Once in a while I even have a detox for 3 or 5 days to boost my immune system, gove my skin extra care, lose some weight, help my digestion, clear my head and get rid of old layers. 

Maurice Klundert: Vorige maand ben ik bij Kim geweest omdat ik vastliep in mijn leven en ik opzoek was naar antwoorden op vraagstukken uit het verleden. Er waren toen dingen die ik nog niet had geheeld en waar ik aan mocht werken. Zo kwam ook naar voren dat ik dichter bij mijn intuïtie mocht komen. Kim Coacht en ondersteund je op een hele relaxte manier zonder oordeel en ego. Ze weet dingen te praktiseren en geeft simpele en doeltreffende stappen die ik je kunt zetten in je leven.

Lenja Zwaan: Nogmaals super dank voor jouw geweldige sessie. Het lijkt wel of in zweef! Ik moet iedere keer heel diep ademen, alsof mijn lichaam meer zuurstof vraagt. Echt super. 

Ik lust ook ineens niks meer na de cupping cursus wat ik normaal wel pakte zelfs chocolade vind ik vies. Ben zoveel verandert na dit weekend na de Cupping Cursus in Nederland. Alles stroomt wat eigenlijk allemaal zo vast zat. Op iedere laag. Ben jou zo dankbaar.

Natasja de Haas: Ik heb veel geleerd in de 3 daagse cupping cursus, voor mij was het meest schokkende wel de voeding, diep van binnen wist ik het wel maar liet mij meeslepen door de maatschappij en gewoonten en zeker ook het gemak. Hoe dom dat ik mezelf vergif gaf. Ik hoop dat ik 1 tiende van jouw energie en kennis mag doorgeven. Voor het eerst van mijn leven heb ik geen gedachten in mijn hoofd hoe fijn en bijzonder. Ik kan nog wel een uur doorgaan. maar kort gezegd… dank je wel. 

Kim Cupping Blog

Kim Cupping

Vijf jaar geleden heeft Kim Transformational Cupping ontwikkeld. Zij maakte een combinatie van haar specialisaties: fysiotherapie, manuele therapie, orthomoleculaire wetenschap, natuurgeneeskunde en Chinese geneeskunde. Door deze behandelingen samen te voegen ontstond een nieuwe behandelmethode: Transformational Cupping. Ook is er bij deze behandelmethode aandacht voor het psychologische aspect en de juiste voeding! De aanpak van de complete mens maakt deze manier van behandelen uniek en zorgt voor bijzonder effectieve resultaten!

Bereik fantastische resultaten met Transformational Cupping in jouw praktijk!

Als grondlegger van de cupping hype bieden wij je de enige officiële opleiding Transformational Cupping in de wereld aan. Na het volgen van onze officiële opleiding mag je direct aan de slag met jouw praktijk onder de geregistreerde merknaam Transformational Cupping. Na de opleiding ondersteunen wij je het eerste jaar met gratis toegang tot kennisbank, adviseurs, specialisten en onze community. Ook ondersteunen wij jou met de promotie van jouw officiële Tranformational Cupping praktijk. Daarom krijg je het eerste jaar gratis vermelding in de database en op onze website.(link) Wij beloven dat wij jouw berichten reposten op Facebook en Instagram, waardoor jouw netwerk snel wordt uitgebreid. Verder ondersteunen wij je als ondernemer met jouw praktijk. Wij helpen je bij het opbouwen van een succesvolle Transformational Cupping praktijk! Onze specialisten staan voor je klaar op het gebied van Transformational Cupping en succesvol ondernemen. Je hoeft het niet alleen te doen. Alle specialisten ontmoet je op landelijke Cupdates.

Voordelen op een rijtje voor jouw praktijk:

 • Gebruik merknaam Transformational Cupping
 • Een jaar gratis toegang tot kennis via de kennisbank
 • Vermelding in de databases Transformational Cupping
 • Vermelding op de website
 • Repost van berichten op onze Facebook en Instagram pagina

Wil jij ook leren wat echt gezond zijn is? Wil je van oud vet, verklevingen en blokkades af? Volg dan ook onze officiële opleiding Transformational Cupping.

Leer tijdens onze opleiding Transformational Cupping over verschillende ziektes, kwaaltjes, verklevingen, afvalstoffen, ongemakken en verschillende gezondheidsklachten. Tijdens deze Transformational Cupping training leer je hoe je zelf van deze klachten af kan komen, maar ook hoe je hierbij anderen kunt helpen.

In deze drie daagse training duiken wij onder ander in het begrip ‘voeding als medicijn’ en bespreken wij diverse filosofieën over voeding. Natuurlijk leer je tijdens de training ook zelf cuppen en wordt je ook zelf gecupt. Transformational Cupping is meer dan alleen cupping, maar cupping is wel een essentieel onderdeel van deze methode.

Wij vertellen je graag hoe je zelf gezonder kunt worden. Hoe kom je los van verklevingen en verbeter de afvoer van afvalstoffen? Vervolgens leer je hoe je ook anderen hierbij kunt helpen.

In drie compleet verzorgde cursusdagen leren wij je alles over Transformational Cupping. Deze training is inclusief alle materialen. Zo kun jij direct na afronding van de opleiding Transformational Cupping zelf aan de slag in je eigen praktijk!

Inhoud opleiding Transformational Cupping

In deze driedaagse training behandelen wij:

 • nieuwste onderzoeken op het gebied van natuurgeneeskunde, voeding en detoxing
 • ontwikkelingen van de aarde
 • gezonder en fitter worden in enkele dagen of weken
 • hoe vind je de juiste informatie
 • ondervind zelf hoe alles resoneert
 • hoe kom je van afvalstoffen, vet, verklevingen en cellulitis af
 • hoe kun je jezelf, je familie, kennissen en klanten genezen door het gebruik van diverse technieken
 • word zelf gecupt en leer om Transformational Cupping® toe te passen
 • (let op: dit is geen ‘normaal’ cuppen)
 • hoe je letterlijk en figuurlijk lagen van mensen af kan trekken 

Tijdens de training trakteren wij op heerlijk Whole Food Plant Based lunches.

Deze training wordt verzorgd door de founder van Transformational Cupping Kim Cupping.